Жените са най-трудният успех за един мъж. Обикновено нещата се

...
Жените са най-трудният успех за един мъж. Обикновено нещата се
Коментари Харесай

Как да спечелите една жена ЗАВИНАГИ според зодията

Жените са най-трудният триумф за един мъж. Обикновено нещата се случват след огромни битки и вечно в живота на мъжа остава дамата, която го е предиздвикала да се помъчи по-дълго.
Ето по какъв начин можеш да завладееш една жена без проблем съгласно нейната зодия.
Жена от зодия Овен
Първото нещо, което може би ще забележиш, когато тръгнеш да се срещаш с жена зодия Овен, е, че две срещи с нея в никакъв случай няма да минат по един и същи метод. Или най-малко не би трябвало, в случай че искаш да имаш триумф с нея. Тя е цялостна с сила, всичко в близост й е забавно и в това време е страшна държанка. Малко неорганизирана, нетърпелива и жадна за страсти, тя е подготвена да замине на отмора още на следващия ден, без да е резервирала хотел и без да познава всеки в компанията. Обикновено не е мъчно да се прекрачат границите с тях и сексът няма да е мираж, в случай че си изиграеш добре картите.
Жена от зодия Телец
Усмихната, относително капризна и постоянно умна, дамата Телец е добра партия. Ако искаш да я имаш, я заведи в прекрасен ресторант (те са чревоугоднички) и по-късно я прелъсти със буен танц. Често обаче може да изпаднеш в обстановка, в която си казваш „ Какво пък желае тази “, защото високото им самочувствие ги прави неуверени и неуверени. Обикновено има доста другари и бързо се сприеятелява с хората. Искаш да я спечелиш – тогава не бягай от клишето. Трябва да си хубав, авторитетен, извънредно деликатен и добър ухажор. Веднъж обаче влюби ли се в теб, тя е съвършената жена за брачна половинка и сериозна другарка.
За останалите зодии - ЧЕТЕТЕ ТУК!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР