Жените обичат вниманието и дори и да твърдят, че нямат

...
Жените обичат вниманието и дори и да твърдят, че нямат
Коментари Харесай

Какви подаръци искат жените за 8 март?

Жените обичат вниманието и даже и да настояват, че нямат потребност от дарове за 8 март, тайничко се надяват да получат нещо особено.

Разбира се, измежду най-популярните дарове за 8-ми март за виното, цветята и бонбоните, само че някои мъже демонстрират въображение и рискуват с нещо по-различно. 

Така, да вземем за пример за празника на дамата, някои мъже подаряват софтуерна джаджа на половинката си. В това число влизат телефони, нови слушалки, смарт часовник и прочие. 

 

 

Ако пък дамата е фен на книгите, то тогава напълно естествено е да получи нова книга , изключително в случай че мъжът е осведомен с нейните желания и тайничко е видял листата й с книги, които желае да си купи и прочете. 

Всъщност доста мъже подаряват неща, които са свързани с заниманието на дамата. Ако тя е градинарка, най-вероятно ще получи екзотично цвете в саксия или просто растение, което тя няма. Ако обича да реди пъзели, колкото и извънредно да е, няма да е изненада да получи подобен подарък и в действителност тя ще бъде повече от удовлетворена. 

 

 Добави изложение

 

 

Жените в действителност признават, че обичат да получават дарове съгласно заниманията им даже подаръците на пръв взор да наподобяват странни и неуместни. 

За 8-ми март дамите също се радват на сребро или различен виж бижута, билети за спектакъл, ваучер за козметичен салон, СПА отмора.

А пък някои дами си мечтаят за 8-ми март за получат кухненско съоръжение - кафемашина, електрическо ренде, някоя джаджа, улесняваща готвенето, прекрасен съд за готвене и т.н. 

 
А вие какво получихте за 8-ми март?
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР