Жените не са по-лоши шофьори, а са по-стриктни и разумни

...
Жените не са по-лоши шофьори, а са по-стриктни и разумни
Коментари Харесай

Варненките били по-стриктни шофьори от мъжете

Жените не са по-лоши водачи, а са по-стриктни и рационални в ръководството.

Това сподели Гергана Апостолова – Костова, уредник на първото напълно дамско автомобилно рали във Варна.

Състезанието ще се организира на 16 март, като старта ще бъде даден в 10.00 часа. Всяка жена може да взе участие с персоналния си автомобил.

Гергана Апостолова – Костова изясни, че дамите имат същите автомобилни умения като противоположния пол.

„ Искам да подчертавам на следното – не, че сме по-лоши водачи, а просто сме по-стриктни, по-прецизни и най-много по-разумни. Затова по някой път някоя дама е малко по-бавна в реакцията, само че това е точно поради това, което изброих. Но като цяло аз мисля, че дамата се е потвърдила в доста такива посоки, които ги разказват главно и присъщо за мъжете т.е. имаме си и прелестни качества “, изясни Гергана Апостолова – Костова.

По думите й, задачата на надпреварата е дамите да изпитат здравословна доза спортна завист и да потвърдят, че могат майсторски да управляват автомобила си.

„ Най-вече ние акцентираме на колегиалността т.е. концепцията е не да изпитват такава завист, а да изпитват спортна завист и хъс по време на надпреварата, само че и в същото време да покажат, че майсторски могат да управляват автомобила и да бъдат задоволително другарски въодушевление “, сподели още тя.

Според нея, дамите би трябвало да показват, че могат да одобряват такива провокации с усмивка. / ИА Фокус
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР