Жените, които са с лява политическа ориентация, имат по-голямо желание

...
Жените, които са с лява политическа ориентация, имат по-голямо желание
Коментари Харесай

Експерт: Все повече жени по света изявяват желание за секс

Жените, които са с лява политическа ориентировка, имат по-голямо предпочитание за секс спрямо дамите, които са насочени в спектъра център-дясно. До това любопитно умозаключение е достигнал екип от психолози и сексолози, взели участие в най-мащабното до момента интернационално изследване за половите настройки измежду дамската част от човечеството.
Резултатите бяха показани в Малага от ръководителя на научния екип – доктор Франциско Кабейо.
Изследването е било извършено измежду 22 000 представителки на нежния пол от 71 страни от 5 континента. Според изнесените данни испанките са най-активни и с най-голямо предпочитание за интимни милувки измежду всички останали народи, осведоми ''La Vanguardia''.
Най-ключовото от разбора на специалистите е, че едвам сред 10 и 11% от всички интервюирани са декларирали, че не изпитват предпочитание за секс, нито намерения или мечти в това отношение.
Тези, които в изявлението са се определили за полигамни, може да се похвалят с най-високо либидо, става още ясно от изследването.
От позиция на половата ориентировка бисексуалните и хомосексуалните дами също имат по-голямо предпочитание за сексуален акт спрямо хетеросексуалните представителки.
Друг забавен щрих от проучването е, че жените-атеисти също имат високо предпочитание за секс, следвани от адвентистите и нехристиянски групи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР