Жените говорят. Жените говорят още. И дори още! Но най-вече

...
Жените говорят. Жените говорят още. И дори още! Но най-вече
Коментари Харесай

Жените и въпросите им

Жените приказват. Жените приказват още. И даже още! Но най-много в това си говорене те задават въпроси. Прекалено доста въпроси. Толкова, че чак си мислиш, че няма по какъв начин да се повторят, само че има някои, които са някак общовалидни.

- Какво да облека?
Ако си с нея, няма чак такова значение какво ще облече. Изръси някакво факсимиле - че всячески наподобява прелестно и дано се спре с този тормоз. Да, съгласно теб е по-добре да няма чак толкоз доста облекла. Е, в случай че се постанова да сте пред хода, очевидно се постанова. Това е второто факсимиле, само че постоянно прави работа и те отървава от последвалите 18 въпроса за цвета на роклята, обувките и чантата.

- Точно в този момент ли ще гледаш мач?!
Ама ние не избираме по кое време да се случват тези шампионати! Всичко е в действително време и желаеме да го гледаме в действително време. Така че дано приемем, че тези тъпи сериалчета могат да бъдат гледани по-късно, а това - не, и да продължим нататък.

- Слушаш ли ме?
Естествено, че да. Което значи " Естествено, че не! ". Особено в случай че тя приказва от 15 минути за нещо, което не те интересува. Няма по какъв начин да си правиш нещо за ястие, да слушаш резултатите от Висшата лига, да пиеш бира и да четеш sms-ите от твоите хора за излизането тази вечер и редом да я слушаш и да обръщаш 100% внимание. И то до момента в който тя ти приказва за значимите случки от днешния работния ден.



- Знаеш ли какъв ден е през днешния ден?
Не, не знаем, само че това е добра причина те да ни кажат. Годишнина откогато сме се срещнали. Годишнина от първата ни вечеря. Годишнина от първата ни " същинска вечеря ". Годишнина от първото ни отиване у тях. Годишнина от първото идване у нас. Годишнина от първия секс. Годишнина от първото кино. Годишнина от първото ни " същинско " кино. Годишнина от запознанството с родителите ти. Годишнина от запоснанството с родителите. Годишнина от втрото, сполучливо запознанство с родителите. И всичко останало. Не, не ги помним тези неща.

- С какъв брой дами си бил преди мен?
Ако кажеш, че са 2-3, ще реши, че нямаш никакъв опит, а също, ще реши че лъжеш. Ако са сред 30 и 50, отново ще реши, че лъжеш, само че и че смяташ дамите за предмети и ужасяващ човек.

- Коя е тази от фейсбук/инстаграм/туитър?
Ще се опитаме да ти разбираем всико с един анекдот:
Мъж и жена си приказват вечер пред тв приемника.
- Мило, добре ли си?
- Да.
- Ама сърдиш ли ми се?
- Не.
- Дай целувка!
- ДА ТЕ ЦЕЛУВА ТАЯ, ДЕТО ТИ ЛАЙКВА ВСИЧКИ СТАТУСИ И СНИМКИ!



- За какво си мислиш?
Ако мъж зададе на жена този въпрос и тя отговори, че не си мисли за нищо, той стопира да задава повече въпроси. Защото очевидно не желае да му отговори или пък (както ние бихме се изразили) е зациклила. Ако обаче питането е от жена към мъж и отговорът е същият, мигновено стартира един свиреп разпит и прекъсване няма.

- Не мислиш ли, че не приказваме задоволително за връзката ни?
Не, не мислим. Повечето дами обожават да си задават въпроси като " Сега съществени ли са взаимоотношенията ни? ", " Кога ще ме запознае с родителите си? ", " Кога ще заживеем дружно? ", " Ще ми предложи ли брак? ", " Иска ли да съм майка на децата му? " и всички сходни клишета. Най-лесният метод една жена да подплаши естествен мъж е да му задава тя въпроси и да го притиска.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР