Жени в Сирия са били сексуално експлоатирани от мъже, доставящи

...
Жени в Сирия са били сексуално експлоатирани от мъже, доставящи
Коментари Харесай

Сексуално експлоатирали жени в Сирия срещу хуманитарна помощ

Жени в Сирия са били полово експлоатирани от мъже, доставящи филантропична помощ от името на Организация на обединените нации и интернационалните благотворителни организации. Това излиза наяве от следствие на Би Би Си.

Хуманитарни служащи са разкрили, че мъжете са разменяли храна и помощи против полови услуги. Въпреки предизвестията за злоупотребите още преди три години, нов отчет демонстрира, че те не престават в южната част на страната.

От Организация на обединените нации и филантропични организации акцентират, че имат нулева приемливост към употребата и не им е били известни каквито и да е случаи на злоупотреби в региона. Експлоатацията е толкоз всеобща, че някои сирийски дами отхвърлят да отидат до центровете за систематизиране на филантропична помощ.

Някои филантропични организации си затваряли очите пред употребата, тъй като потреблението на трети лица и локални управници бил единственият метод да се получи помощ в рискови елементи на Сирия, до които интернационалните филантропични служащи не могат да се доберат.

Според изследване на Фонда на Организация на обединените нации за популацията (UNFPA) предходната година филантропична помощ се е разменяла против секс в разнообразни провинции в Сирия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР