Жени от дамския клуб в Монтана раздадоха пакетирани храни и

...
Жени от дамския клуб в Монтана раздадоха пакетирани храни и
Коментари Харесай

Жени раздадоха храна на бедните и стари хора в Монтанско

Жени от дамския клуб в Монтана раздадоха пакетирани храни и козунаци на бедните и остарели хора. В акцията „ Направи положително за Великден “ се включиха доста жители и компании. Цял бус с пакети подариха учениците, родителите им и учителите от Пето приблизително учебно заведение „ Христо Ботев “. Подпомогнати са близо 250 души пенсионери, хора с увреждания и 90- годишни баби и дядовци от Монтана, селата Ерден, Крапчене, Стубел, Николово, Горно Церовене, Дълги дел, Говежда. Списъците са предоставени от обществената работа и кметовете, само че с храна са зарадвани и фамилии на ръба на оцеляването, регистрира нотариус Валерия Тодорова.
„ Раздадохме храните персонално, прегърнахме всеки човек, минахме по черни пътища и кози пътеки. Видяхме доста бедност и горест в очите. Бабите се разплакаха като получиха подаръците с най-необходимото. Възхитихме се на тяхното усърдие. Макар и на напреднала възраст не престават да копаят градините си и да чистят дворовете “, описаха уредниците.
„ Все още има положителни хора, щом сте се сетили за нас. Благодаря за топлината, за вниманието на две девойки, които ми дадоха дарове, сподели 91- годишният Дядо Коло от Монтана, посетен и от бизнесдамата Камелия Евгениева.
"Да се смирим в този момент пред най-светлия християнски празник и да вършим положително ", сподели 90- годишната баба Станка от село Николово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР