Жени Калканджиева показа с клип в социалните мрежи как е

...
Жени Калканджиева показа с клип в социалните мрежи как е
Коментари Харесай

Жени Калканджиева показа как я тормозят

Жени Калканджиева сподели с клип в обществените мрежи по какъв начин е тормози съседка, с която е във война от години . Миската е подложена на сериозен шумов гнет, видя Hotnews.bg с непрекъснати мощни удари, тъкмо над стаята на сина й Георги. Калканджиева този път се е отказала да вика полиция, като изяснява, че не може да занимава силите на реда с извращенията на явно болна жена. Тя желае да пусна музика, с цел да заглуши шума, само че синът й не се съгласява.

на Сеп 28, 2020 в 4:46 PDT

Войната на Жени Калканджиева със съседите й е поради касиерката на блока. "Комшийката, която не ме харесва, се води касиерка на блока. Събираше едни такси от сорта на 40 лв., които за мен са доста високи. И аз направих едно заседание. Повече от 70% от съседите се подписаха да намерим нов мениджър-вход от самостоятелна компания. И тя тогава полудя против мен ", описа Жени.

През юни тя бе санкционирана с 300 лв. поради абсурда в блока, когато миската хвърля яйца по служителите на реда, а след това пренощува дружно със сина си в районното ръководство. Оттогава Жени изчезна от общественото пространство, само че преди дни се появи на погребението на Христо Сираков, въпреки и в последния миг.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР