Жени Калканджиева направи уникален пробив в Русия и вече приковава

...
Жени Калканджиева направи уникален пробив в Русия и вече приковава
Коментари Харесай

Калканджиева изби рибата в Русия

Жени Калканджиева направи неповторим пробив в Русия и към този момент приковава вниманието там, само че към този момент освен с прозвищетото "шестата по хубост в света ", с което я назоваваме и до през днешния ден, а към този момент и с актьорски гений.

Шефката на "Визаж " се снима във кино лентата "Ятаган ", който за момента върви с огромен триумф в Русия. И освен взе участие, ами играе и в основната роля. И даже и да не грабне "Оскар " за играта си, както й бе заречен още през 2019-та режисьорът Андрей Андоров, то сигурно ще отвее мнозина.

Калканджиева се похвали за триумфа си в обществените мрежи, където сподели и клипче с емблематична сцена от "Ятаган " сред нея и Васил Василев-Зуека, което бързо провокира мнения от почитателите й.

 undefined

Героите на Жени и Зуека седят и спорят на една маса, отлично озвучени от руснаци. Зуека е публицист с сектор антитероризъм, Жени е напълно некомпетентна директорка на АБОРТ - кратко от филмовата институция "Агенция за битка с проведената престъпност ".

Красавицата е очевидно недоволна, че от обещаните две страници изявление, в последна сметка то ще бъде ситуирано единствено на една. "Но пък е с огромна фотография! ", отбелязва героят на Зуека и хвърля похотлив взор към сексапилната Калканджиева.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР