Жени Калканджиева и Визаж отпразнуваха златните 25 години от създаването

...
Жени Калканджиева и Визаж отпразнуваха златните 25 години от създаването
Коментари Харесай

Най-известните миски се събраха на модно парти - slava.bg

Жени Калканджиева и Визаж отпразнуваха златните 25 години от основаването на организацията с блестящо празненство в столичния клуб Gotham. Събитието бе почетено от над 400 посетители, измежду които едни от най-успешните топмодели на организацията през годините, сътрудници, клиенти, известни лица от родния шоубизнес и публицисти от водещи български медии. На стилното празненство тази година бе показан и паметният годишен календар на организацията, повлиян от заобикалящата ни градска просвета.

Проектът е озаглавен Urban Shapes и събира тематична селекция от минималистични фотографии, въодушевени от динамичния метод на живот и модерните хора, които ни демонстрират прохлада и разноцветност измежду бетона, стоманата и стъклото на сивата градска среда. Луксозното издание, отпечатано в лимитиран тираж, бе комплимент за всички клиенти, другари и сътрудници на Визаж, които получиха и козметични изненади от Beauty Expert.

По случай юбилейното празненство собственичката на организацията Жени Калканджиева се погрижи това лято да бъде незабравимо за всички моделите, като им подари трогателен тийм билдинг на Медуза – най-луксозния ветроходен катамаран в България. Модерният градски метод на живот присъстваше и в атмосферата на празненството. Всички, които почетоха събитието съумяха да опитат първокласния био кетъринг с артикули Woods Foods.

Сред гостите се открояваха Иван и Андрей, Мариан Вълев – Куката, Венци Венц, Биляна Йотовска, Христо Сираков, Любен Дилов – наследник, Мис Плеймейт Михаела Тодорова, Ива Екимова, Мартин Карбовски и още доста ВИП посетители и десетки от най-успешните модели на VISAGES, като Ирена Милянкова, Роси Иванова, Ромина Тасевска, Кристина Несторова, Ваня Пейчева, Мая Мирчева, Елисавета Стоянова – Гарева и други

За прелестното въодушевление на всички присъстващи се погрижиха поп звездите Дара Екимова, Искрен Тончев – Iskrata и Евелин Малезанова – Devitsa, която е и сполучлив модел в организацията. Гостите подвигаха тостове до дребните часове на вечерта с виновността на Better Half, лимитирани серии Tullamore Dew и Absolut.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР