ЖЕНЕВА (AP) — Изваден от УЕФА от европейските състезания този

...
ЖЕНЕВА (AP) — Изваден от УЕФА от европейските състезания този
Коментари Харесай

Ювентус напредва към Световното клубно първенство през 2025 г. от Италия, след като Наполи елиминира от Шампионската лига

ЖЕНЕВА (AP) — Изваден от УЕФА от европейските надпревари този сезон поради нарушение на финансовите правила, Ювентус въпреки всичко се класира за Световното клубно състезание през 2025 година във вторник когато Наполи излезе от Шампионската лига.

Барселона победи Наполи с 3-1 в мача-реванш от осминафиналите, с цел да подпечата победа с 4-2 в общ резултат, който подсигурява на Ювентус придвижване в европейската система за класиране към обновеното събитие на FIFA.

Ювентус е 21-вият тим, който се класира за първото издание с 32 тима на Световното клубно състезание, което ще се играе в Съединените щати през юни-юли 2025 година от континенталните първенци от 2021 до 2024 плюс други високопоставени тимове от тези надпревари.

Ювентус напредна един ден, откакто клубът от Саудитска Арабия на неговия някогашен състезател Кристиано Роналдо Ал Насър отпадна от конкуренцията след отпадането си на четвъртфиналите на Азиатската Шампионска лига.

Барселона към момента не е сигурен, че ще бъде измежду 12-те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР