Женените двойки с първородна дъщеря се развеждат по-често, отколкото онези,

...
Женените двойки с първородна дъщеря се развеждат по-често, отколкото онези,
Коментари Харесай

Проучване показа: Родителите с първородна дъщеря се развеждат по-често

Женените двойки с първородна щерка се развеждат по-често, в сравнение с тези, които имат наследник, заяви в. " Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция. 

Това откри ново проучване на учени от университета в Мелбърн, Австралия. Те изследваха повече от 2 милиона брака в Холандия за интервал от 10 години. Експертите откриха, че рискът от разлъка се усилва и с порастването на детето, като родителите на тийнейджърки са най-застрашени. Заплахата не грози единствено тези мъже, които имат сестри.

Причината за разводите са обтегнатите връзки сред майката и бащата с тяхната първородна щерка. Това важи за родителите на деца на възраст сред 13 и 18 години. В този интервал се разделят 10,7 % от двойките с момчета и 11,3 % от тези с девойки. Веднъж, щом младежът навърши 19 години, рискът при двете групи фамилии се изравнява.

Учените имат разнообразни догатки какво води до тези разлики. Част от тях позволяват, че момчетата са по-раними и имат мощна потребност от мъжка фигура, на която да подражават. Затова бащите стават по-отдадени на брака си.

/24 часа

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР