Женена двойка измисли креативно решение за моментите, когато съпругата не

...
Женена двойка измисли креативно решение за моментите, когато съпругата не
Коментари Харесай

Мъж купи кукла, която прилича на жена му, за моментите, в които не ѝ се прави…

Женена двойка измисли изобретателно решение за моментите, когато брачната половинка не е в въодушевление, само че на брачна половинка му се прави секс. Става дума за секс кукла, която наподобява съвсем като жена му.

23-годишната Чар Грей и нейният сътрудник Калъм, на 28 години, са в добра и постоянна връзка, само че имат едно огромно разминаване. Това е тяхното предпочитание за секс.

Калъм има високо либидо и с цел да понижат напрежението сред тях са се “запознали” с Дий.

Първоначалната им концепция е била да опитат да се причислят към секс групи с други хора. Но това предложение не се е понравило на Чар, която е имала терзания, че ще ревнува.

“Говорихме по какъв начин желаеме да разнообразим нещата в спалнята, да вземем за пример с тройка или даже четворка. Но като множеството девойки се притеснявах, че ще ми е доста мъчно да видя Калъм с друга жена”, изясни Чар.

“Купуването на секс кукла беше взаимно решение и сигурно беше най-хубавото за нас. Много усъвършенства половия ни живот”.

Дий е коствала 1800 $. Но сумата бързо се е възвърнала. Двойката, или по-скоро тройката, има собствен акаунт в OnlyFans.

Семейство Грей има 2000 клиенти и Дий много постоянно се появява във видеата им. Те вършат по към 85 000 $ на месец от платформата за наличие за възрастни.

“Не ревнувам, тъй като няма никаква страст. Тя не е истинска”, изясни Чар.

“Радвам се, че той има Дий, когато аз не съм в настроение”.

Двойката се държи с Дий като с действителен човек – обличат я с облекла, взимат я на разходки с колата, гледат телевизия дружно.

“И двамата обичаме да опитвам с нея”, сподели Чар. “Тя не е “просто кукла”, доста сме привързани към нея. Тя ни оказа помощ да създадем връзката си по-силна”.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР