Жената Везни се възхищава на красотата във всичките й проявления

...
Жената Везни се възхищава на красотата във всичките й проявления
Коментари Харесай

Жената Везни: Коя е тя и от какъв мъж се нуждае?

Жената Везни се възхищава на хубостта във всичките й проявления – от музиката и архитектурата до човешката осанка и взаимоотношенията сред хората.

Известни дами, представители на зодията са: Моника Белучи, Марион Котияр, Кейт Уинслет, Наоми Уотс, Катрин Зита-Джоунс, Гуинет Полтроу, Аврил Лавин…

Жена Везни има доста високи условия към мъжете. Всъщност нейният сателит би трябвало да извършва същите функционалности като диамантения пръстен на пръста й – да бъде неустрашим, строен и прелъстителен, с цел да покачва самочувствието й. По предписание притежателите на бирени коремчета и тези, които не спортуват интензивно, нямат късмет даже да провокират интереса й. Жените Везни харесват креативен персони, притеглят ги артисти, артисти, писатели, художници и музиканти.

Под същата зодия евентуално е родено и известното на всички магаре на Буридани, умряло от апетит сред два наръча сено. При взимане на решение (без значение какъв е въпросът – какви обувки да носи или за кого да се омъжи), дамата Везни може да се колебае безпределно дълго. Понякога, с цел да направи даже обикновен избор, е нужна външна интервенция. Подобна колебливост обаче въобще не значи липса на просветеност. Жената Везни има аналитично мислене и е " другар " с логиката. Изразът „ Има две гледни точки: едната е неверна, а втората е моята “ не се отнася за Везните по никакъв метод, те се преценяват с мнението на другите хора, с мнението на обичания мъж – безусловно.

Изразът „ Лично пространство “ за дамата Везни не е просто общ брой от думи. Тя в никакъв случай няма да стартира да бърка в джобовете на колегата си в търсене на „ доказателства “ за изменничество, да ревизира имейла му или да чете смс-и на телефона.

Жената Везни е приказлива по природа, тя може да приказва безпределно, преливайки от празно в празно при липса на значима тематика за диалог. Сред Везните има доста екстроверти, които патологично не понасят самотата.

Тя постоянно има доста сложни връзки с парите – надълбоко в себе си дамата Везни е уверена, че парите са основани, с цел да ги харчат, макар че не постоянно е подготвена да го признае на глас. Сами по себе си банкнотите – без значение от количеството – надали ще доведат дамата Везни до положение на бурна приятност. За нея парите са просто опция да придобие нещо красиво.

По предписание дамата Везни знае всичките си дефекти и преимущества. Красивите черти на външността си тя акцентира доста ловко благодарение на грим и облекла. В множеството случаи дамите Везните наподобяват очарователни даже в семпли дънки.

Представителките на тази зодия постоянно закъсняват. Не го вършат преднамерено – в действителност прекарват прекалено много време пред огледалото, обмисляйки какво да облекат, и най-после, в последния миг трансформират решението си.

Жената Везни непрекъснато се раздира сред кариерата и фамилията, желае да реализира триумф и в двете области по едно и също време. Ако се забави на работа, тя се усеща отговорна пред фамилията си. Ако е принудена да прекара известно време вкъщи, тя несъмнено ще се тревожи по какъв начин офисът се оправя без нея.

Жената Везни е работоспособна, само че нейната успеваемост на работното място варира през седмицата. Тя не знае по какъв начин да работи по проект и да разпределя отмерено натоварването: единия ден е неудържима и блика от хрумвания, на идната заран мечтае за отмора и чак на третия ден стартира да прави седмичен проект.

Жената Везни и секса

Жената Везни избира любовна игра да е дълга. Защо да бързаме, когато нощите са основани за обич? Тя се любува на всяка минута от „ еротичното встъпление “ и намира за възхитителна даже размяната на реплики със съответното наличие.

От позиция на Везните съблазняването е изкуство, което изисква подобаващ фон: игра на светлини и сенки, огледало на тавана и така нататък Ако дамата Везни е уверена в своя съблазън, тя ще го подчертае – от време на време даже по доста нетрадиционни способи.

Подходящи сътрудници за дамата Везни

Жената Везни и мъжът Овен за следващ път потвърждават правилността на изказванието, че противоположностите се притеглят. Те се допълват доста добре, създавайки съюз, който може да продължи доста години.

Жената Везни и мъжът Лъв са доста сполучлива композиция. За Лъва очарователната дама Везни е най-важният „ трофей “, който с горделивост може да бъде показан на другите. Във връзката на мъжа Лъв и дамата Везни не приказваме обаче единствено за външна естетика – те освен наподобяват добре, само че и се усещат доста удобно един до различен.

Жената Везни и мъжът Везни са способни да си дадат любовта, романтиката и... салдото, от които и двамата обезверено се нуждаят.

Мъжът Стрелец може да накара още на първата среща постоянно съмняващата се и „ претегляща “ жена Везни да се усмихне; на втората среща да разбере, че нейните възгледи за живота подхождат с неговите, а на третата – съществено да намерения за женитба. През цялото това време дамата Везни ще се любува на неговата разкрепостеност и на непрекъснатото му предпочитание да показва възприятията си обществено. С една дума, двамата ги чака ярко бъдеще, без фамилни кавги.

Жената Везни ще се влюби в мъж Водолей, в случай че не от пръв взор, то сигурно от втория. Игнорирайки обстоятелството, че срещите сред тях ще бъдат прекомерно ексцентрични, с цел да бъдат избрани като " класика на жанра ", те ще имат дълга и нежна връзка. За външен наблюдаващ може да наподобява, че двамата вършат всичко належащо, с цел да разпалят между тях скандал, само че истината е, че те в действителност имат потребност от словесна битка, с цел да не стане любовта им прекомерно досадна.

Неподходящи сътрудници за дамата Везни

Жената Везни надали ще успее да устои на офанзивата на мъжа Телец и няма да съжалява – сексът ще бъде просто възвишен. Ябълката на раздора сред тях може да стане особеното им отношение към наличието / отсъствието на хора наоколо. Жената Везни е доста обществена, до момента в който Телецът по предписание не се интересува от другите.

Мъжът Близнаци и дамата Везни постоянно имат защо да беседват, само че това надали ще им помогне по някакъв метод да рационализират графика си за срещи. Ако въпреки всичко се окажат „ на едно и също място в един и същи час “, сексът ще е приказен. Истината за такава връзка обаче е, че макар взаимното привличане, магически сред тях ще бъде единствено сексът, а не целият временен разказ.

Отношенията сред дамата Везни и мъжа Рак ще наподобяват повече на дълга, сложна работа – те са прекомерно разнообразни. Може да отнеме прекалено много време, с цел да намерят общ език, да се научат да се изслушват и да демонстрират схващане един към различен. Търпението и на двамата няма да издържи на този опит.

Ако дамата Везни и мъжът Скорпион съумеят да преодолеят сковаността и напрежението, през които ще премине началният стадий на взаимоотношенията им – със наложителните сантиментални букети и бонбони, тогава те може да основат връзка, която да се окаже даже забавна и трайна.

Мъжът Риби и дамата Везни може дълго време да изпитват интерес/ усеща, без да смеят да създадат първата крачка. Но в случай че тя бъде направена, има късмет за триумф на тази връзка.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР