Жената Скорпион е красива по един загадъчен и завладяващ начин.

...
Жената Скорпион е красива по един загадъчен и завладяващ начин.
Коментари Харесай

Звездите за нея – жената Скорпион

Жената Скорпион е красива по един мистериозен и вълнуващ метод. От нея непрекъснато лъха горделивост, магнетизъм и самонадеяност.
Това, за което би трябвало да създадем реверанс на дамата Скорпион е, че постоянно ще успее да ви убеди в противоположното на това, в което сте вярвали до този миг. Мърка толкоз беззащитно и глезено, че мъжете я вземат за едно безпомощно пухкаво котенце и...веднага падат в клопката ѝ. 
 7 горчиви истини за Скорпиона 7 горчиви истини за Скорпиона
Скорпионът може да ви подари с най-прекрасните или най-лошите мемоари в живота ви и всичко зависи от вашето държание. Представители...
 Момичето Скорпион може по майсторски метод да прикрие своето предпочитание да господства и по брилянтен метод демонстрира облика на дамата, която е подготвена да я " водят за носа " на всички места.
Мъжът, който успее да завоюва нейното сърце, умерено може да счита себе си за невероятен, извънреден. Любовта, с която тя ще го засипе, няма да има равна на никое място другаде. ВНепрекъснато ще основава мотиви за наслада и ще ви бъде предана до дъно. Дори да ви обземе за миг някаква незаинтересованост, тя отново няма да спре да се пробва да ви извади от безразличието.
Домът на тази жена постоянно свети от непорочност, изтънчено е спретнат и е доста уютно. Храненето се прави в едно и също време. Ако от време на време се случи, това да не е тъкмо по този начин, значи има някаква съответна причина, която я вади от релсите за известно време и тя няма сили да упражни вродената си податливост за порядък и хубост. За нея чистенето на дома не е повинност, а е нещо приблизително сред забава и разтоварване. 
Жената Скорпион обича сигурността и уюта на домашния огън, само че постоянно е в подготвеност да тръгне с обичания, с цел да се заселят на ново място, в случай че от това зависи неговата кариера, да вземем за пример. Трудно ще се откъсне от нейния корен, само че ще го направи в името на фамилията. Едва ли би имало по-добра брачна половинка за един моряк или боен, а за политика е същински елмаз. Тя може да разкрие всеки един човек и всяка една машинация. Има убийствено точна преценка и доста тъкмо може да ви покаже от кой да се пазите и на кого да вярвате.
 Защо Скорпионите са толкоз сложни за схващане? Защо Скорпионите са толкоз сложни за схващане?
Родени сред 23 октомври и 22 ноември, Скорпионите са доста интензивни хора.  Тяхната персона е особена - воден знак със мощно из...
Страстта в тази жена е толкоз необуздана, че от време на време самата тя може да се удави в нея. Но когато пристигна една същински житейска стихия тя ще трансформира трезвия си разум, желязната си непоколебимост и хладнокръвието си в избавителния за вас сал. Магията, която тя има, работи по непонятен и загадъчен метод, само че проницателните ѝ очи гледат постоянно в вярната посока. Спор няма, че е малко рискова /понякога и повечко/, само че за сметка на това в действителност е магнетична и завладяваща!
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР