Жената си е отишла няколко месеца по-късно след тежката катастрофа

...
Жената си е отишла няколко месеца по-късно след тежката катастрофа
Коментари Харесай

Жестока трагедия: Майката на Хриси, убита от надрусания Семерджиев, почина от мъка по дъщеря си

Жената си е отишла няколко месеца по-късно след тежката злополука

По мръкване на 5 юли 2022 година две девойки чакат градския превоз на спирка в София, само че в никакъв случай не се прибират у дома.

Те са пометени и убити на място от мощния джип на надрусания Георги Семерджиев. Това са Христина Дилева на 26 и 21-годишната Хариет Стефанович. Мелето се случва в непосредствена непосредственост до мястото, където бе погубен и Милен Цветков - бул. " Черни връх ". Той също си отиде сред ламарини. Докато чака почтително на червен светофар е ударен откъм гърба с гневна скорост. Зад кормилото е младият Кристиян Николов, който въобще не прави опит да спре. Трагедията се случи точно на Великден през 2020. Пробите на Николов демонстрираха съществуването на няколко типа опиат в кръвта.

" За жал научихме, че майката на Хриси е умряла за няма и година след гибелта на щерка си ", заяви Нинелла Върбанова от съдружие " Ангели на пътя ", пише   " Труд news ".

Върбанова също е изгубила непосредствен във войната по пътищата. Нейният брат умира в злополука, породена от напушен с марихуана лидер. Години след случая тя води неравни борби за правдивост и оказва помощ на фамилии, чиито деца са избити от пияни, друсани или неправоспособни водачи. Върбанова се съгласи да приказва пред изданието и да опише за огромните пробойни в правосъдната система, по какъв начин се измъкват причинителите на тежки произшествия, приключили със гибел, както и какво би трябвало да се промени, с цел да стопим черната статистика. 

" Често се събираме и протестираме, приказваме си и оказваме поддръжка един на различен. От известно време се чудихме за какво майката на Хриси не ни търси и нямаме никакъв контакт с нея. Оказа се, че дамата си е отишла няколко месеца след гибелта на Хриси ", съобщи Нинелла Върбанова. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР