Жената на „кокаиновия крал“ Евелин Банев – Брендо подкара свръхлуксозно

...
Жената на „кокаиновия крал“ Евелин Банев – Брендо подкара свръхлуксозно
Коментари Харесай

Жената на Брендо яхна Mазерати за 250 бона

Жената на „ кокаиновия крал “ Евелин Банев – Брендо подкара свръхлуксозно мазерати с внушителна мощ, неосъществим разкош и цена от 250 000 лв..

Съседи на Моника Добринова, с която Брендо публично се води разведен поради нападения на Национална агенция за приходите към фамилното имущество, предоставиха на „ Уикенд “ фотоси, на които се вижда лъскавото возило на русокоската.

От фрагментите си проличава, че колата е паркирана пред фамилния дворец в столичния квартал „ Бояна “. Лъскавото возило е чисто ново, решено в сив металик, създадено преди месеци. Под капака на „ Леванте “ са скрити 430 „ коня “, като километражът е разграфен до самоубийствените 300 км/ч.

За неповторимото преживяване способства и невиждания разкош и ограничения за сигурност, обезпечени от италианския тръст. В оборудването влизат мултимедийна система за следене на мъртвите зони, система за предизвестие от при заплаха от конфликт, както и функционалности за рисково прекъсване и за следене лентата на придвижване.

Парите за следващата играчка идват от тлъстите сметки на Брендо. Макар и бизнесдама хубавицата няма доста други отговорности с изключение на кръстосване на салони за хубост и СПА центрове.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР