Жената на Благой Георгиев - Есмер, заприлича на Майкъл Джексън.

...
Жената на Благой Георгиев - Есмер, заприлича на Майкъл Джексън.
Коментари Харесай

Есмер като двойничка на Майкъл Джексън

Жената на Благой Георгиев - Есмер, замязя на Майкъл Джексън. Рускинята напълно се обезобрази и лицето ѝ е застинало като маска. Мнозина към този момент са на мнение, че танцьорката е копие на Краля на попа.

Повод за крайните отзиви стана следващото лягане на Есмер под ножа. Този път тя работи по скулите си. Ниско долу те към този момент са вдлъбнати във вътрешността и придават странен тип на лицето на Омерова, на което изпъкват само големите ѝ устни. Те също са дело на скалпа на пластичния хирург.

Освен всичко скулите на футболната брачна половинка са избелени, което също води до аналогия с Джако. Както е известно, Краля на попа се подложи на куп интервенции, с цел да промени цвета на кожата на лицето си и формата на носа си, написа България през днешния ден. Тази фикс идея най-после му коства и живота. Вследствие на интервенциите разви куп заболявания и зависимости.

Есмер напряко се е обезобразила измежду редицата интервенции, на които се подложи поради манията си да наподобява на Анджелина Джоли. От естествената ѝ хубост няма и спомен. Феновете ѝ в Русия са мощно обезпокоени от непрекъснатите ѝ лягания под ножа. Някои са още по-крайни и я засипват с куп рецензии.

"Беше доста по-красива без това ", "Зловещ тип! ", "Преди беше нежна и красива! " "Ужас, преди беше толкоз блага! Защо си аргументи това? ", "И аз се причислявам. Преди бяхте толкоз блага и красива. Честно ви споделям, аз даже кръстих детето си на вас. Възхищавах ви се. Разбира се, това не е наша работа. Но какво сте си сторили? Не се обиждайте ", "Господи! Ти унищожи лицето си! Беше красиво! ", "Приличате на транссексуален! ", бяха единствено част от мненията на почитателите на Есмер под фотографията ѝ в инстаграм, с която сподели новия си външен тип.

България Днес към този момент сподели брачната половинка на Благо Джизъса преди безбройните пластични интервенции. Тогава тя е била естествено красива и нежна. При съпоставяне на типа ѝ отпреди и в този момент вършат усещане няколко неща. Футболната брачна половинка сигурно е трансформирала носа си. Сега той е много по-чип. Поработила е и върху скулите си.

Разликата в устните е голяма. В манията си да наподобява на холивудската звезда Есмер усили и бюста си. Сега още веднъж легна под ножа, с цел да промени скулите си.

Всички тези интервенции костват много пари, само че танцьорката може да си ги разреши. Тя е от заможно съветско семейство и в никакъв случай нищо не ѝ е липсвало.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР