Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна Попова

...
Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна Попова
Коментари Харесай

Жената на Блатечки гледа сина му от Диляна Попова

Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна Попова от няколко дни в дома си. Режисьорката Катерина Горанова се грижела за дребния Борил, до момента в който майка му е в Англия на посетители на своя другарка. Моделката помолила Блатчеки да глада сина им. В началото той отказал поради жена си, само че се оказало, че Горанова е претърпяла изневярата му и няма нищо срещу да прекара малко време със сина му, написа вестник „ България през днешния ден “.
Двамата имат щерка – Катерина, която обожава дребното си братче. Малкия Борил с наслада гостува в дома на татко си, тъй като там среща положително отношение. Уикендите момчето прекарва с Асен, Катерина и сестра си.

На 25 януари пък панагюрската аудитория ще има опцията да се наслаждения на комедията „ Кредитът “. Продукцията ще гостува на сцената на Театър Дом-паметник от 19:00 часа.
Асен Блатечки и проф. Атанас Атанасов ще влезнат в прекомерно комични и не до такава степен смешни връзки в „ Кредитът “ – новият театър на Драматичен спектакъл – Пловдив. Звездата от „ Стъклен дом “ Блатечки е в ролята на мастит банков шеф, а Атанасов отива при него, с цел да му желае заем. Младият и обаятелен банкер виждайки възрастта на молителя, му дава отговор: „ Няма по какъв начин да стане. Не можете да го изплатите. “ Тогава мъжът насреща го заплашва: „ Давайте парите – другояче ще дремя с жена ви. “ „ Глупости – това не е допустимо, вижте се единствено на какво наподобявате “, дава отговор му банкерът. Така се заплита интригата – 60-годишният мъж се кани да прелъсти брачната половинка на младия и самонадеян мъж.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР