Жената, която твърди, че е бита и държана в плен

...
Жената, която твърди, че е бита и държана в плен
Коментари Харесай

Малтретираната и държана в плен жена разказа за ужаса, който е преживяла

Жената, която твърди, че е бита и държана в плен от мъжа си по време на новогодишните празници описа за ужаса, който е претърпяла.
Прочетете още
Припомняме, че Жаклин Йончева показа своя фотография с посинено око и такава на брачна половинка си, като твърди, че е грубо пребита и измъчвана в продължение на 3 дни към Нова година. Той даже я заплашил, че ще й отреже главата с макетен нож. По думите ѝ три дни тя е бита и обиждана. С нея било и двегодишното им дете.

Двамата със брачна половинка й се разделят през септември. Той обаче я търси с молба да прекарат Нова година дружно. “Казах си, че както аз съм майка, по този начин и той е татко, ще направя компромис и ще отида. Първите 1-2 часа всичко беше обикновено. След това стартира един пъкъл - обиди, побоища и обвинявания, че му изневерявам. Започна да ме удря с юмруци в главата и ме караше да призная, че аз съм му изневерила ”, описа дамата. Тя е безапелационна, че в никакъв случай не е изневерявала на мъжа си, разкри тя пред Nova. 

Заплахите и побоят обаче не спирали. Той я ритал и заплашвал с ликвидиране, както и че ще я обезобрази с макетен нож. “Той взе ножа, само че детето беше наоколо и седна в мен. Явно това го спря ”, споделя още Жаклин. 

Около среднощ мъжът поискал да отидат дружно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибирали, на телефона на Жаклин, който тогава бил държан от мъжа ѝ, почнали да пристигат съобщения от нейни приятели, които й честитят празника. Това още веднъж ядосва мъжа. Заплахите и побоят не престават и откакто фамилията се прибира вкъщи. “Наложи се да призная за невярност, с цел да спре да ме удря ”, споделя още Жаклин, която остава в плен на мъжа си още два дни.

След това тя съумява някак да вземе телефона си. Пише известие на първия номер, който вижда с апел да бъде изпратена полиция на адреса. След това съумява да позвъни и на баба си. Тя заплашва мъжа, че ще повика полиция, в случай че не пусне внучката ѝ да се прибере.

По думите на Жаклин Йончева побоят бил систематичен в продължение на 5 години. 

Мъжът не е арестуван, тъй като формален сигнал по този начин и не е подаден  След пост на потърпевшата в обществените мрежи обаче, в петък прокуратурата се самосезира, а полицията към този момент е почнала инспекции.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР