Жената, която блъсна смъртоносно 87-годишен вокален инструктор от Бродуей в

...
Жената, която блъсна смъртоносно 87-годишен вокален инструктор от Бродуей в
Коментари Харесай

Жена, която бутна смъртоносно 87-годишна вокална треньорка на земята в Ню Йорк, осъдена на 8 години и половина затвор

Жената, която блъсна смъртоносно 87-годишен вокален инструктор от Бродуей в Ню Йорк, беше наказана на 8 години и половина затвор и пет години след освобождението, удостовери говорителка на окръжната прокуратура на Манхатън пред CNN.

Лорън Пациенца бутна вокалната треньорка Барбара Густърн на земята вечерта на 10 март 2022 година и съгласно наказателна тъжба не е имало „ явна причина “ за нападението. Окръжната прокуратура преди този момент разгласи детайлностите от съглашението за признание на виновността на Пациенца, когато тя се призна за отговорна през август.

Лорън Пациенца се появява в съд сряда, 23 август 2023 година, в Ню Йорк. 28-годишната Панзиенца, която блъсна смъртоносно 87-годишната треньорка по пеене на Бродуей Барбара Гюстърн в Манхатън предходната година, се призна за отговорна в сряда за непредумишлено ликвидиране в съглашение, изискващо тя да излежи осем години зад решетките. (Curtis Means/Pool Photo посредством AP) Лорън Пациенца се явява в съда в сряда, 23 август 2023 година, в Ню Йорк. 28-годишната Панзиенца, която блъсна смъртоносно 87-годишната треньорка по пеене на Бродуей Барбара Гюстърн в Манхатън предходната година, се призна за отговорна в сряда за непредумишлено ликвидиране в съглашение, изискващо тя да излежи осем години зад решетките. (Curtis Means/Pool Photo посредством AP) Къртис Средства/AP

Пазиенца вървеше от Челси Парк, когато пресече улица и изкрещя нецензурни думи към Гюстърн и по-късно „ съзнателно я блъсна на земята “, което я накара да падне непосредствено на главата си, споделиха от офиса на прокуратурата по-рано.

Падането е предизвикало „ солиден кръвоизлив “ в мозъка на Гюстърн, съгласно офиса на окръжната прокуратура.

Пациенца се отдалечи, до момента в който Гюстърн лежеше на земята и кървеше от главата й, споделиха прокурорите.

Гюстърн умря пет дни по-късно, откакто беше свалена от апарата за поддържане на живота, оповестиха от окръжната прокуратура.

Службата на основния правосъден доктор в Ню Йорк заключи, че повода за гибелта е пострадване с тъп предмет на главата, съгласно наказателната тъжба.

„ Внезапната, насилствена гибел на Барбара Гюстърн от ръцете на Лорън Пасиенца остави фамилията и общността в печал “, сподели окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг в изказване за CNN петък вечер.

„ Няма нищо, което може да я върне, само че се надявам, че разрешаването на тези производства може да обезпечи някакво чувство за привършване на фона на продължаващата тъга на нейните близки. “

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР