Жената е отражение на своя мъж! Това може и да

...
Жената е отражение на своя мъж! Това може и да
Коментари Харесай

Жената е отражение на мъжа и ако я обичате до безумие, тя ще ви отвърне със същото

Жената е отражение на своя мъж! Това може и да ви звучи тривиално, само че е самата истина. По метода, по който наподобява една жена, може да разберете по какъв начин нейният мъж се отнася с нея. Може би това е по този начин, тъй като една жена, както в огледало, отразява всичките си връзки с мъжа.

Спомням си случая на стара двойка, която дълго време живееше в квартала ми. Съпругът беше доста хубав, почитан мъж, постоянно облечен добре, безпрепятствено обръснат, миришещ на безценен парфюм, непроменяемо се радваше на триумф измежду дамите. Съпругата му, в противен случай, изглеждаше като тиха, тъжна, облечена повърхностно, непрестанно чистеше и пазареше... Ако в младостта си тя е изглеждала привлекателна, тогава с времето хубостта ѝ бързо е избледняла, косата ѝ посивяла... Дали тази жена е била същинска обичана от своя мъж, по какъв начин мислите? Разбира се, че не! Ако беше обичана и уважавана от колегата си, тя щеше да бъде щастлива, красива, да сияе, да наподобява добре! Тя щеше да отразява всички прелестни усеща на мъжа си, щеше да подарява целия свят с любовта си, тъй като щеше да получава доста обич!



Както споделя един умен мъж, дамата е бунар, от който сътрудникът ѝ черпи силата си. Но кладенецът изисква грижи - в случай че не се грижат добре за него, той ще изсъхне.

Умният мъж преди всичко ще се погрижи за жена си, защото тя е източникът на неговата витална сила, ентусиазъм и гений. От грижите и вниманието му дамата ще цъфти, ще става още по-красива и ще дава на мъжа толкоз обич и деликатност, че крилата му непрекъснато ще порастват. Както Брад Пит един път сподели за някогашната си жена Анджелина Джоли: " Ако я обичаш до полуда, тя ще стане твоята полуда ".

Да, дамата е отражение на един мъж! Затова би трябвало да я обичате до безумство и тя ще ви отвърне със същото!

Една жена, бидейки огледало, отразява единствено това, което получава от мъжа си, само че в десетократен размер. Тя изцяло схваща правилото, съгласно което даването е доста по-приятно от приемането. Ето за какво, в случай че желаете жена да ви обича, обичайте я по този начин, че в никакъв случай да не ѝ минава мисълта, че някой различен може да я обича повече.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР