Жената е на 40 години, съседите й не могат да

...
Жената е на 40 години, съседите й не могат да
Коментари Харесай

Стана ясно коя е бургазлийката, полетяла към смъртта си днес от 5-ия етаж

Жената е на 40 години, съседите й не могат да повярват, била постоянно усмихната

40-годишната Теодора Димитрова е бургазлийката, която по-рано през днешния ден постави завършек на живота си, скачайки от 5-ия етаж на блок, намиращ се на ул. " Княз Борис I " 21 в центъра на града, разбра Флагман. Жената е живеела на третия етаж в първи вход на зданивто, само че през днешния ден следобяд се е качила до 5-ия, финален и без даже да прави опит да потърси помощ, се е хвърлила от покрива на постройката.

Ударът в земята е бил съдбовен. Пред входа на блока още има дребна локвичка кръв, която свидетелства за съдбовния завършек на 40-годишната бургазлийка. Тя не е имала късмет да оцелее, признават медици. Трагичният скок е бил от височина близо 20 метра, които са повече от задоволително ударът в асфалта долу да е съдбовен. 

Каква би била повода толкоз млада жена да посегне на живота си по подобен метод остава тайнственост, пoне към този момент. Няма данни тя да е оставила предсмърно писмо. Съседите й пък не могат да повярват. 

" Теди беше толкоз лъчезарна млада жена. Винаги поздравяваше, постоянно ни посрещаше с усмивка. Нямам визия какво може да е станало, в никакъв случай не е споделяла да има каквито и да е проблеми. Бог да я елементарни, нещастието е огромна, в действителност ", описа съседка на самоубилата се през днешния ден в Бургас Теодора. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР