jenata.blitz.bgПредстоящите празници са причина да забравите поне за известно време

...
jenata.blitz.bgПредстоящите празници са причина да забравите поне за известно време
Коментари Харесай

Огромни промени и щастие в живота на 4 зодии през 2019 година

jenata.blitz.bg

Предстоящите празници са причина да забравите най-малко за известно време за паниките и вярата да се засели в душата ви. Всички желаеме да повярваме в приказката, че с настъпването на Новата година проблемите ще изчезнат, а ние ще стартираме един по-различен и благополучен живот.

Всяка година обаче ни носи нещо друго – от време на време сълзи, различен път пък повече наслада. Важното е, че като погледнем обратно виждаме и осъзнаваме грешките си. Учим се от прекарванията си.

С настъпването на 2019-а година няколко знака от зодиака обаче ще могат да изживеят една същинска приказка. Точно като в най-смелите им фантазии – душата им ще пее, ще се радват на нова работа, а любовта ще им върви без спънки. Точно за тези зодиакални знаци, общоприетото предпочитание за по-хубави 365 дни, ще се окаже пророческо.

Ето кои са те:

Телец

Обърнете всичко с главата надолу, разрушете го и го съградете още веднъж. Периодът е доста подобаващ за промяна и преосмисляне на полезностите. Новата година ще ви даде опция да се измененията изцяло.

Зимата ще донесе на Телците духовно обновяване. Животът ви ще се завърти в изцяло друга посока. Консерватизмът ви внезапомно ще ви напусне, а на негово място ще се настани рискован дух. Трябва обаче да извършите няколко рискови стъпки и да пожертвате нещо, с цел да може да извършите място на други по-хубави неща. Не се вкопчвайте в предишното, а бъдете подготвени да посрещнете щастието си.

Приказката ви се състои в това да погледнете света през разнообразни очи. Намерете хубостта във всичко, което до момента сте отричали. Осъзнайте, че в живота има и други неща с изключение на работа и те са дори по-сладки от нея.

Скорпион

Неочаквано покачване и цялостен успех в кариерата. Всичко, към което се стремите отдавна, ще ви се случи. Посетите семена най-сетне ще донесат плодове.

През 2019 година ще съумеете да изчистите обкръжението си от врагове. Ще се уверите кои са същинските ви другари и ще се сплотите още повече с тях. Важно е обаче да не се страхувате от рухване и да не отстъпвате от правилата си.

Какво липсва за цялостно благополучие? Разбира се, че обич. Тя обаче ще пристигна и то още през зимата и ще има благополучен край. 2019 ще е същинска приказка за вас.

Козирог

Вселената за вас ще работи като същински вълшебник. Ще отстрани непотребните паники, ще разсее тъгата и ще възпламени светлините в душата ви. 2019-а ще е ярка и очарователна за вас.

Неприятностите ще бъдат отстранени от Сатурн, който ще ви пази и бди над вас през цялата година. Всеки ден ще имате мотиви за усмивка. Това е време, в което напълно елементарно ще можете да извършите всичките си фантазии.

Естествено, чака ви и обич. Няма никакви бариери пред това възприятие и вие ще го разберете най-добре точно през 2019-а. Грабете с цялостни шепи от живота и не пропускайте нито един подарък от Вселената.

Риби

Вие ще плувате в океана от личните си усеща. Това ще е вашата зимна приказка. Ще можете да се освободите от всичко ненужно.

Вие работите най-добре и за себе си, когато нямате никого в душата си. От януари месец ще почувствате доста мощ и ентусиазъм. Ще започнете да се развивате креативен и ще оставите зад тила си всичко, кеото ви е дърпало надолу. Когато спрете да слушате мнението на другите, тогава ще получите своята приказка.

Любовта постоянно живее в сърцето. Рибата не може да съществува бе това възприятие. През новата година обаче това чувство ще поеме много по-различни контури. Всичките ви фантазии за съвършените връзки ще се осъществен./jenata.blitz.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР