Жена в крайморско село казва, че е била последвана от

...
Жена в крайморско село казва, че е била последвана от
Коментари Харесай

Гигантска зелена топка дебне жена в крайморско село като сцени от Затворникът

Жена в крайморско село споделя, че е била последвана от гигантска зелена топка, сходно на подиуми от класическото телевизионно шоу Затворникът.

Лин Уилямс е измъчвана от огромната PVC топка от близо две седмици и за първи път я вижда да се търкаля по улица към нея. След това топката с необятен метър мистериозно се появи в градината й в Англеси и по-късно се изправи против нея по време на разходка с куче. Актуализациите на госпожа Уилямс в обществените медии по отношение на нейните срещи с топката доведоха до съпоставения с „ Роувъра “, огромен плаващ балон от телевизионното шоу „ Затворникът “, който можеше да управлява и нападна поданици, опитващи се да избягат от измисленото село.

В актуализациите във Фейсбук госпожа Уилямс даде прякора на зелената топка „ Гигантския издънка “ и макар че намираше непрекъснатите й повторни появявания за призрачни, тя им се присмя, откакто разбра истината. Оказа се, че това е конска топка, която постоянно се дава на конете като играчка, с цел да предотврати скуката. Няко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР