Жена урочасва звездата на ЦСКА Мауридес. Случайно или не, головете

...
Жена урочасва звездата на ЦСКА Мауридес. Случайно или не, головете
Коментари Харесай

Жена урочаса звездата на ЦСКА

Жена урочасва звездата на ЦСКА Мауридес. Случайно или не, головете на бразилеца секнаха след идването на брачната половинка му Габриела в България, видя HotArena .

За финален път Мауридес вкара гол на 26 август против „ Верея ”. Ден по-късно посрещна брачната половинка си с букет цветя на летището и от този момент мозъкът му е при нея, а не на терена, разясняват ентусиасти, написа „ България през днешния ден ”.

Надеждите на почитателите, че Габи ще му даде сили за нови подвизи не се увенчаха. Точно противоположното – те към този момент се чудят дали знойната хубавица не го е урочасала, тъй като в последните пет мача, той не е вкарал и един сполучлив гол.

Мауридес постоянно е сравняван с Фернандо Каранга - друга звезда от ЦСКА. Но за разлика от него Каранга имаше шанс след идването на жена му Карла.

В началото футболистът стартира мъчно в ЦСКА, само че откакто брачната половинка му се появи, той се изяви с цялостна мощ. И даже призна, че брачната половинка му сънува головете му и има ясновидски качества.

За разлика от Карла обаче, брачната половинка на Мауридес избира да притегля вниманието на мъжете и пуска палави фотоси в обществените мрежи. Двойката е бясно влюбена един в различен, изключително откакто точно жена му върна нападателя на терена след тежка травма.

За страдание обаче, макар че тогава съумя да му помогне, в този момент по-скоро го разсейва, разясняват почитатели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР