Жена сподели за инфарктна ситуацията на пътя и отправи призив

...
Жена сподели за инфарктна ситуацията на пътя и отправи призив
Коментари Харесай

На косъм от трагедия: Родители, научете децата си да пресичат внимателно!

Жена показа за инфарктна обстановката на пътя и насочи апел към родителите. Кристиана К. приканва възрастните да учат децата на повече внимание, когато са на пътя и постоянно да се оглеждат при секване.

Тя споделя апела си в обществените мрежи, откакто минути преди този момент, е взела участие в рискова ситуация  в Плевен.

Кристина карала, возейки бебето си, а на пътя й изкочили три девойки.

" Те излязоха за секунди, дори не ме и видяха. Извих кормилото на ляво, добре че отреща нямаше коли, и те чак тогава ме видяха, и викат " мамайко ". Щеше да стане нещо ужасно, аз се разтреперих, возя бебето си начело. Пак споделям, оправдавам се! ", написа тя.

Според нея децата не се огледали и си говорили между тях, само че прекосявали по пешеходната пътека.

  " Научете ги да се оглеждат, на тази пешеходна няма никаква видимост дори имаше спряла кола на пешеходната. Дано родителите са в групата и поста да стигне до тях ", заключава дамата, която неколкократно се извинява за обстановката.

Вижте цялата обява на Кристиана К.:

Здравейте, преди броени минути (13:55 часа ) щях да направя нещо, което в никакъв случай нямаше да си простя. Щях да блъсна 3 момиченца на пешеходната пътека на Китайския на " Сторгозия ".

Искам да се извиня на родители и на децата несъмнено, само че апелирам ви научете ги да се оглеждат. Излизах от Китайския и завих надясно за към ДКЦ - 3. Не карах с повече от 10-15 км/ч.(като знам, че няма никаква видимост и не се вижда дали има пешеходци).

3 момиченца на възраст към 10-12 години потеглиха, без да се огледат и си говореха, двете девойки в края се бяха обърнали към междинното момиче.

Те излязоха за секунди, дори не ме и видяха. Извих кормилото на ляво, добре че насреща нямаше коли и те чак тогава ме видяха, и викат " мамайко ". Щеше да стане нещо ужасно, аз се разтреперих, возя бебето си начело. Пак споделям, оправдавам се!

Научете ги да се оглеждат, на тази пешеходна няма никаква видимост, дори имаше спряла кола на пешеходната. Дано родителите са в групата и поста да стигне до тях.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР