Жена сигнализира за голям гаф в организация за театрална постановка

...
Жена сигнализира за голям гаф в организация за театрална постановка
Коментари Харесай

Трагикомедия: Плащаш 50 лева за първи ред в театъра, слагат те на предпоследния

Жена алармира за огромен гаф в организация за театрална режисура в Стара Загора.

По думите на Ина Мирова тя си закупила билети за първи за комедията " Не сме от тях ", само че по този начин и не е стигнала до предните места, тъй като са били заети от " по-важни хора ".

" Петдесет лв. за билети - на първия ред, закупени преди повече от месец, за какво държах да платя повече пари и да е на първия ред ли? Защото имам нелечим проблем със слуха. Оказва се, че местата, които съм запазила и за които съм платила са дадени на други. По-важни хора. Язък за парите, жалко за похабеното време и нерви. Важните хора постоянно ще са на първите места в жалката ни територия. Онези, които сме платили за местата - ще пием по една студена вода. ", възмутена е Мирова.

" Давам и билетите - русата разпределителка споделя, че на местата към този момент имало настанени хора, да не ги подвигаме, да сме си намерили места някъде обратно! Купила съм билети за ПЪРВИ ред, само че някакви безочливи наглеци са седнали на моите места платени с моите пари за скъпите билети. Пък аз си щраках телефона от предпоследния ред. Защото не можех да чуя какво приказват от сцената актьорите ", прибавя още дамата.

Старозагорци останаха потресени от отношението и организацията на домакините.

Според тях наложително би трябвало да си търси правата или най-малкото да й бъдат възобновени дадените средства. Други прибавиха, че за жал постоянно се случва да се дублират места.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР