Жена със самочувствие е уверена жена и умело показва на

...
Жена със самочувствие е уверена жена и умело показва на
Коментари Харесай

До една силна жена има място само един силен мъж

Жена със самочувствие е уверена жена и ловко демонстрира на близките, че е сигурна в своята женственост. Такава жена има потребност единствено от мощен мъж, с който паралелно да препуска из дебрите на живота!

Ако до вас стои мощна жена, а вие не знаете по какъв начин да реагирате – дали да поемете към нея или да отминете. Преди да вземете каквото и да било решение доста добре си помислете кой сте и що за човек стои пред вас. Силната жена е украшение! А като всяко украшение тя може да краси единствено специфична дреха – представете си да сложите ръкавел на пижамата, с изключение на, че бихте изглеждали неуместно, може и да се нараните.

Ето що за човек е една мощна жена, какво цени и какво е значимо за нея:

1. Прямота

Силната жена приказва ребром. Тя не понася метафори, не схваща от тънки подмятания и празни думи. Тя е човек на действието и почита единствено тези, които обичат сами да вземат решение проблемите си. Ако от нея ви би трябвало нещо, кажете й какво желаете напряко, не търсете заобиколните пътища. Такива, които да доближават до мощна жена няма!

2. Отношение

Силната жена не прости в случай че я забравите или не й отделяте внимание. Това, несъмнено, може да се каже и за други видове дами, само че в случай че слабата ще се опита да отдаде на нещо вашата заплеснатост и да потърси по какъв начин да ви оправдае даже и пред себе си, мощната обаче няма и да се замисли и ще ви отреже вечно.Такава жена не можете да си позволите да я игнорирате и да си мислите, че като се появите с букет цветя, тя ще не помни всичко.

Тя изисква от всички внимание и в случай че не го получи от вас, ще откри кой да и го засвидетелства.

3. Ревност

Силната жена не може да бъде накарана да ревнува, това е закон. Никакви хлапашки опити да й докажете, че от вас се интересува някоя друга няма да й минат..

Силната жена е уверена в себе си. Тя знае да цени себе си и за кого е почтена. А дали вие сте заслужен за нея – в случай че се опитате да я заставите да ревнува, тя единствено ще заключи, че откакто един път ви е обърнала внимание и не успявате да го задържите, то значи не струвате.

4. Ум

Силната жена в никакъв случай няма да падне на вашето равнище, с цел да се чувствате вие добре и по-пълноценен. Вместо това тя ще изиска от вас вие да се качите на нейното равнище.

Разговаряйте с нея на всевъзможни тематики. Голяма неточност ще извършите в случай че прецените, че с нея може да се приказва на тематика интересуваща единствено дамите. Ако разбере, че се вършиме на благосклонен, тежко ви.

За мощната и интелигентна жена е забавно всичко, и за разлика от вас, тя може по едно и също време да мисли за няколко безусловно разнообразни неща. Тя цени умния събеседник и желае от него същото за себе си.

5. Решителност

Проблем за всяка мощна жена е че мъчно намира еднакъв по сили на нея мъж. От всичко на света, тя цени най-много хората, способни да вземат решения.

Тя няма да ви се разсърди в случай че вие вземете решение вместо нея, даже в противен случай – в случай че сте в положение да мислите, тя даже с лекост ще ви даде тази опция. Тук обаче има една измама – постоянно се съветвайте с нея и се информирайте за нейните стремежи.

6. Неуважение

Силната жена няма да търпи пренебрежение и в никакъв случай няма да ви го елементарни. Никакви цветя, бонбони и бижута няма да ви оказват помощ, в случай че по ваша виновност тя е станала обект на пренебрежение или пък вие сте я пренебрегнали. Това е напълно разумно – пренебрежението към една жена би могло да бъде единствено постъпка на слаб мъж, а както към този момент казахме, сходни персони не са по усета на мощните дами.

7. Поддръжка

Ако ви би трябвало партньорка, която единствено да повтаря като папагал “Прав си, скъпи ”, то мощните дами не са за вас. Те в никакъв случай не биха се съгласили с вас, единствено с цел да погъделичкат егото ви и да се почувствате огромен мъж. Такава жена, в случай че разбере, че грешите, незабавно ще ви го каже.

По отношение на поддръжката, която бихте могли да получите, една мощна жена ще бъде с вас до последния миг, а освен във времето когато печелите и шансът е а ваша страна. Единственото изискване обаче е връзките ви да са равнопоставени.

8. Предвидимост и плануване

Със мощна жена могат да бъдат правени всевъзможни дълготрайни проекти, тъй като тези дами са предсказуеми. Ако вие се пробвате да организирате нещо, такава жена не би стояла безучастно встрани, тя не и се предала, даже и ситуацията да наподобява отчайващо и цялостен неуспех.

9. Закон

До мощна жена може да стои единствено мощен мъж. Ако вие се срещата с такава натура или сте женен за нея, повече от задължен сте да се гордеете с нея, да я почитате и постоянно да желаете нейното мнение. Ако обаче сте слабак – пригответе си кърпичка да й помахате за довиждане, каквото и да вършиме, няма да я задържите.

източник:http://kanal3.bg/

фотоси: Pinterest

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР