Жена съди милиардера инвеститор Леон Блек, като го обвинява, че

...
Жена съди милиардера инвеститор Леон Блек, като го обвинява, че
Коментари Харесай

Милиардер е обвинен в изнасилване на тийнейджърка в къщата на Джефри Епщайн в Ню Йорк

Жена съди милиардера вложител Леон Блек, като го упреква, че я е изнасилил в манхатънската къща на Джефри Епщайн, когато е била на 16 години.

Искът разказва с ужасяващи детайлности описа на дамата за половото посягане, след което тя кърви и ридае. Адвокатите ѝ споделят, че дамата, разпозната като Джейн Доу, е с аутизъм и рядка форма на синдрома на Даун, заради което е " на възраст към 12 години ".

Адвокатът на Блек, Сюзън Естрич, съобщи, че Блек в никакъв случай не се е срещала с дамата и назова желае " лекомислен " и цялостен с " злостни и оскърбителен неистини ". Естрич също по този начин споделя, че искът е " създаден от адвокатската адвокатска фирма Уигдор ", която е подала предходна тъжба за полово посягане против Блек, която в последна сметка е била отхвърлена.

Говорителят на Блек, Уит Клей, повтори отричането на Естрич, като съобщи, че адвокатската адвокатска фирма " има проект " и че доверието в нея е било подкопано от отхвърлянето на предходния иск.

В отговор на изказванието за вендета Жана М. Кристенсен, сътрудник в " Уигдор ", съобщи, че " тайните теории и соченето с пръст на Блек са явен опит да се измести фокусът от неговите отвратителни дейности ".

No comment:

Richard Branson had breakfast with Jeffrey Epstein after jail sentence via
— Frank Schramm5
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР