Жена с умствена изостаналост и епилепсия, която живее с пенсия

...
Жена с умствена изостаналост и епилепсия, която живее с пенсия
Коментари Харесай

Съсед направи психичноболна жена собственик на фирма за милиони срещу 10 лева

Жена с умствена назадничавост и епилепсия, която живее с пенсия от ТЕЛК, се оказа притежател на компания с оборот за милиони левове. Жената живее в общинско жилище в блок 8 в ямболския комплекс "Хале ".

Апартаментът на Женя Алексиева ѝ е даден от общината, тъй като единственият приход на 47-годишната жена е пенсията по болест. Съседите ѝ от години знаят, че бедства и постоянно ѝ оказват помощ. Те обаче не подозират, че общинското жилище в действителност е офис на компания, а дамата е неин шеф.

Според Търговския указател на общинския адрес е записана компания "Агромат 2013” ЕООД с едноличен притежател Женя Алексиева.

Днес дамата живее при собствен другар, тъй като не е в положение да се грижи за себе си. Човекът, който съгласно дамата я принуждавал да подписва документи, е неин прочут от години. Живее в блока, където общинското жилище е фирмен офис. Мъжът, при който тя живее, твърди, че компанията има огромни отговорности. Жената, която по документи дава отговор за бизнес за над 1 милион лв., получава 200 лв. месечно пенсия от ТЕЛК.

Личният ѝ доктор доктор Даниела Джамбазова е безапелационна, че не може да носи отговорност за дейностите си.

Когато разбрали, че е шеф на компания,социалните лишили дамата от помощи за отопление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР