Жена с разбито сърце, която откри и сестра си, и

...
Жена с разбито сърце, която откри и сестра си, и
Коментари Харесай

Сестра се опита да лекува зъбобол с лекарствата на брат си - часове по-късно те бяха мъртви

Жена с разрушено сърце, която откри и сестра си, и брат си мъртви в един и същи ден, проговори за първи път - с цел да насочи строго предизвестие за медикаменти, отпускани с рецепта.

Джейд Купъртуейт споделя, че без значение какъв брой болен се усеща някой, в никакъв случай не би трябвало да рискува да приема медикаменти, предписани на някой различен - и разкри личната си болежка, като насочи известието. 32-годишната Джейд откри обичаната си сестра Карла, 26-годишна, мъртва до себе си на дивана предишния септември. Малко по-късно тя откри тялото на брат си, 33-годишния Стивън, в една спалня.

Стивън страдаше от пристрастяване и Карла се опита да лекува зъбобола си с някои от медикаментите, дадени на брат й. Джейд споделя: „ Все още не мога да приема, че двамата умряха дружно в един и същи ден. Чувства се необикновено грубо. " Но тя се надява, че гибелта ще послужи като " предизвестие за другите - може би нашата покруса може да избави още един живот ". Моля, не приемайте медикаменти, в случай че не са ви постановен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР