Жена от мездренското село Царевец буквално е побъркала екоинспекторите от

...
Жена от мездренското село Царевец буквално е побъркала екоинспекторите от
Коментари Харесай

Жена побърка екоинспекторите с фалшиви сигнали за обгазяване в Мездренско

Жена от мездренското село Царевец безусловно е побъркала екоинспекторите от Враца с подправени сигнали за обгазяване, научи организация BulNews.
От години дамата се жалва от инсталацията за биогаз на територията на селото, само че през последната седмица на предишния месец е разкарала на вятъра еколозите цели два пъти да вършат инспекции на централата.
Първият сигнал дамата изпратила на електронната поща на районната ревизия по запазване на околната среда и водите. В него твърдяла, че в село Царевец се носи неприятна миризма. Инспектори незабавно отишли на инспекция и направили обход на землището на селото, както и в региона на инсталациите за произвеждане на биоигаз и силажохранилището. В момента на инспекцията се правило депозиране на прясно окосен силаж от люцерна и не се усещало неприятна миризма. Жената, която подала сигнала, не участвала на инспекцията и в телефонен диалог прецизирала, че сега се намира в София.
Няколко дни по-късно обаче тя още веднъж подала сигнал за неприятна миризма от централата за биогаз, само че този път на дежурния телефон. Съвместна инспекция на общинари от Мездра и екоинспектори открила, че и този сигнал на дамата не дава отговор на действителността.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР