Жена от Калифорния, която прилича поразително много на Дженифър Анистън,

...
Жена от Калифорния, която прилича поразително много на Дженифър Анистън,
Коментари Харесай

Американска инфлуенсърка в поразителна прилика с Дженифър Анистън - slava.bg

Жена от Калифорния, която наподобява поразително доста на Дженифър Анистън, стана известна в обществените мрежи. След като нейната фризьорка качва кадър на новата ѝ прическа, стотици си мислят, че актрисата е клиент на въпросния салон.

Стефани Карило даже и не допуска, че дамата, която се боядисала при нея, има сходни черти като хубавицата от сериала „ Приятели “. Тя разгласява фрагмента с клиентката, на която даже не знае името, като консуматори „ я заливат “ с вълна от въпроси какво тъкмо си е направила Анистън.

Макар и с по-различен цвят на косата, дамата е като двойничка на Дженифър.

Мислейки си, че актрисата върви при въпросната фризьорка, доста дами желаят да се боядисат в същия цвят и молят за свободен час.

По-късно Карило схваща, че дамата, която бъркат с Дженифър Анистън – Кейтлин, е известна инфлуенсърка, която се развива в областта на лайфстайла, здравословния метод на живот и домашния фон.

В Instagram и своя блог тя демонстрира огромна част от всекидневието си – по какъв начин се облича, по какъв метод е обзавела хола си, каква козметика употребява и на какви марки храни разчита.

Жената, наподобяваща на известната актриса, е много по-млада от нея, само че има същите като нейните черти на лицето и сходна фигура.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР