Жена на 81 години е загинала при пожар в къщата

...
Жена на 81 години е загинала при пожар в къщата
Коментари Харесай

81-годишна жена загина при пожар в Паталеница

Жена на 81 години е починала при пожар в къщата си в Паталеница, оповестяват от Главна дирекця " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

Произшествието е станало през вчерашния ден рано сутринта. Сигналът е получен в 7,55 часа.

На място се изпратени 2 екипа на РСПБЗН - Пазарджик с 2 бр. ПА и персонален състав от 5 чиновници, които са угасили пламъците.

Унищожено е домашно имущество, опушени са стени, избавена е постройката.

За последното денонощие в страната са горели 147 пожара, при които са починали трима души.

С директни материални вреди са 24 пожара, от които: 8 в жилищни здания, 1 в промишлени здания, 1 в спомагателни, краткотрайни или паянтови постройки, 7 в транспортни средства, 5 в уреди навън, 2 бр. други.

Без нанесени материални вреди са 123 пожара, от които: 91 в сухи треви, горска постелка и шубраци, 1 в стърнища, 20 в боклуци, 8 в готварски уреди и комини, 3 други.

Извършени са 21 избавителни действия и помощни интервенции, от които: 4 при произшествия в транспортни средства(автомобилна - 4бр.), 2 при произшествия с рискови субстанции (с живак - 2бр.), 14 техническа помощ (оказване подпомагане на други структури на Министерство на вътрешните работи - 4бр., премахване на рискови предмети - 1бр., избавяне на животни - 1бр., оказване подпомагане на жители - 2бр., оказване подпомагане на други структури и ведомства - 4бр., други - 2бр.), 1 оказване помощ на потърпевши жители (други - 1бр.).

Получени са 3 ъжливи повиквания.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР