Жена, която уби своя насилник“ съпруг, му наложи кампания на

...
Жена, която уби своя насилник“ съпруг, му наложи кампания на
Коментари Харесай

Кампания на терор на шепота на коне, преди да убие съпруга от лют червен пипер в панталони до оскверняване на дрехи

Жена, която умъртви своя „ принудител “ брачен партньор, му наложи акция на гнет, преди да го намушка в гърба в припадък на гняв.

Самопровъзгласилата се „ шепотница на коне “ Кристин Роул, 70, умъртви Иън Роул, 72, до момента в който той измъкваше конете й в парцела им в Браунтън, Девън, на 21 август 2022 година Прокурорът Шон Брънтън сподели на KC Exeter Crown Court двойката - която той преди този момент оприличи на The Twits на Роалд Дал заради непрекъснатите им кавги - преди този момент е извикала полиция в къщата.

Той сподели, че през 1993 година Роул е имал проблеми с полицията поради неприятни телефонни позвънявания, направени на една от някогашните партньорки на брачна половинка й Маргарет Мелвил, през 1996 година тя намушка Иън в гърдите и ръката, през 2000 година удари го удари с яздене и през 2004 година се опита да употребява нож върху него. Съдът също по този начин чу, че приятелката на най-малкия й наследник един път я видяла да държи нож в гърлото на господин Роул, когато я срещнала за първи път. Приятелката остана шокирана от това, което видя в кухнята, само че Роул...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР