Жена, която е преследвала Хари Стайлс, е вкарана в затвора

...
Жена, която е преследвала Хари Стайлс, е вкарана в затвора
Коментари Харесай

Жена беше лишена от свобода заради преследване на Хари Стайлс

Жена, която е преследвала Хари Стайлс, е вкарана в пандиза и ѝ е неразрешено да го гледа на участия, заяви „ Гардиън “.


Мира Карвальо, която се яви в кралския съд в Хароу, заседаващ в магистратския съд в Хендън, Лондон, е преследвала артиста, като му е изпратила 8000 картички за по-малко от месец.

Тя беше наказана на 14 седмици отнемане от независимост, откакто на 16 април се призна за отговорна по обвиняване в гонене, включващо съществено безпокойствие или стрес, заяви чиновник на съда.

На Карвальо беше наложена и 10-годишна ограничаваща заповед, като ѝ беше казано, че ѝ е неразрешено да посещава всевъзможни събития, на които Стайлс изнася концерти.

На Карвальо, която е била отседнала в хостел за туристи в югозападен Лондон, също по този начин е било подредено да не се свързва с артиста нито директно, нито индиректно.

Карвальо е изпращала на 30-годишния артист ръкописни писма, до момента в който е била в Обединеното кралство, и е поръчала онлайн серия от картички за него, които са били изпратени на адреса му.

От изпратените 8000 картички някои са били сватбени, а две от писмата са били доставени на ръка на адреса на Стайлс, настояват прокурорите.

Карвальо е бразилски жител, който е в Обединеното кралство от декември. Семейството ѝ не е знаело, че тя е пътувала до страната.

Стайлс и преди е бил обект на гонене. През 2019 година скитник, който прекарал месеци наред пред дома на попзвездата, беше приет за отговорен за това закононарушение./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР