Жена копае тунел, за да спаси сина си от затвора

...
Жена копае тунел, за да спаси сина си от затвора
Коментари Харесай

Майка прокопава тунел, за да спаси сина си от затвора

Жена копае тунел, с цел да избави сина си от пандиза …Майка от Украйна опита да помогне на сина си да избяга от пандиза, като прокопа на ръка тунел. (HiddenTruth.site).

 Като „ Голямото бягство “ (The Great Escape), само че в противоположен ред …
Като „ Голямото бягство “ (The Great Escape), само че в противоположен ред …Неспособна да се помири и да гледа по какъв начин синът й прекарва остатъка от живота си в пандиза за ликвидиране, 51-годишната жена измисля дръзновен проект за бягство. Решава безусловно да изкопае тунел, с цел да му помогне да избяга.Тя задейства проекта, като първо наема парцел наоколо до пандиза в Запорожя, Украйна (Zaporizhia, Ukraine). След това се заема да копае 10-футова дупка, употребявайки единствено лопати и други ръчни принадлежности.След като доближава нужната дълбочина, тя стартира да копае тунел с дължина 35 фута, за най-сетне да стигне под стените на пандиза и от там да влезе вътре.Четете още: Съветският взлом на ВенераЗа да скрие активността си, тя работи единствено под прикритието на мрака. Създава примитивна система, с цел да изкарва от тунела изкопаната почва, преди да я изхвърли от гаража,където се намирал входа на тунела.
До момента, в който е хваната, тя е премахнала три тона пръст, в течение на три седмици.Местният гражданин Серхей Пилнянски споделя:„ Тази майка се е подготвила усърдно. Копаенето на три метра дълбочина е било доста мъчно без екскаватор или друга земекопна техника. ”Историята би била трогателна, в случай че тази жена не е желала да освободи един палач …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР