Жена излиза от затвора в Сливен заради предстоящо раждане. Окръжен

...
Жена излиза от затвора в Сливен заради предстоящо раждане. Окръжен
Коментари Харесай

Жена излиза от затвора в Сливен, за да роди

Жена излиза от пандиза в Сливен поради идно раждане. Окръжен съд – Монтана промени мярката ѝ от " Задържане под стража "   в " Подписка ". 

29 годишната жена от Лом бе арестувана под стража на 12 декември т. година откакто не се яви на разпоредително правосъдно съвещание за осъществено от нея закононарушение против паричната и кредитната система. През март 2022 година дамата изтеглила нелегално с банковата карта на мъж от Лом, без неговото единодушие, цялата наличност от 10 000 лв.. 

Тогава Окръжен съд Монтана промени мярката за неотклонение от " Подписка " в " Задържане под стража ", защото досъдебно произвеждане е спирано, поради пътуванията ѝ зад граница. При превеждането на подсъдимата в пандиза в Сливен е било открито, че тя е в 9-и месец на бременност.

В съда е постъпила молба, в която подсъдимата моли да ѝ бъде наложена по-лека мярка поради идното раждане и нуждата да се грижи за другите си 3 деца, предаде БНР.

Окръжен съд Монтана удовлетвори молбата ѝ, като взе в поради, че има непрекъснат адрес в Лом и не е налице заплаха тя да се укрие. Поради това Окръжен съд – Монтана промени мярката за неотклонение " Задържане под стража " в " Подписка “. Определението на съда може да се стачкува в 7 дневен период пред Апелативен съд – София.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР