Жена, издирвана от полицията, завлича туристи с фалшиви почивки на

...
Жена, издирвана от полицията, завлича туристи с фалшиви почивки на
Коментари Харесай

Измамница завличала туристи с почивки на морето, търсят е три дирекции на полицията

Жена, търсена от полицията, завлича туристи с подправени почивки на морето. Тя събира пари и ги праща на несъществуващи адреси, описа Нова телевизия.

Елка Николова се търси от софийската, пернишката и варненската полиция. Жената обещавала на клиентите си нощувки в жилища и хотели по цялото Южно Черноморие. Взимала половината пари, след което изчезвала. Хората обаче разбирали чак на място, че са излъгани. Жената е разследвана и за доста други измами. Има и присъди. Издирвана е от три регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната. 

Една от жертвите на измамата описа пред NOVA по какъв начин е била излъгана. „ Видях публикация в интернет пространството. Офертата беше хубава и взех решение за звънна. Николова оферираше къща за посетители „ Елена ” в Ахтопол. Цената беше 100 лв. дневно за четиричленно семейство. След 6 дни ангажименти по телефона, ме убеди да й изпратя сумата. Каза, че вилата се намирала на морето. Преведох 289 лева, което е 50%, която трябваше да бъде за 6-дневната ни отмора. Стигаме до оказаното място в Ахтопол, само че там се оказа, че няма постройка, няма никой. Имаше единствено една равнища ”, споделя излъганата, която пожела да остане анонмна.

„ Питах в най-близкия магазин за адреса. Казаха ми, че съм може би десетата излъгана, която търси къща на това място ”, сподели още тя.

„ Жената има доста подправени профили във Фейсбук. Представя се за Елка Николова или Елена Николова. Снимките, които демонстрира са откраднати от разнообразни хотели ”, споделя излъганата.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР