Жена е в основата на желанието на голмайстора на Наполи

...
Жена е в основата на желанието на голмайстора на Наполи
Коментари Харесай

Жена приближава Осимен до Байерн Мюнхен

Жена е в основата на желанието на голмайстора на Наполи Виктор Осимен за трансфер в Байерн Мюнхен. Неговата другарка Стефани е германка и желае да се завърне в родината си. Това е и главната причина 24-годишният нигериец да държи на прекосяване в Бундеслигата, написа " Билд ". 

За да се случи това обаче баварците ще би трябвало да се бръкнат надълбоко. Президентът на южняците Аурелио де Лаурентин желае най-малко 150 млн. евро за правата на голмайстора. 

Victor Osimhen's girlfriend, Stephanie, is German and is longing for a return to the country. That's why the striker is open to a Bundesliga move. However, Bayern have to dig deep into their pockets as Napoli want €150m [, ]
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
На " Алианц Арена " обаче към момента не са решили твърдо какъв вид нападател желаят да привлекат. Треньорът Томас Тухел е изискал време, с цел да реши от какъв вид №9 се нуждае тимът. 

Едно е несъмнено обаче - висшето управление на Байерн е дало единодушието си за възстановяване на върха за входящ трансфер в клуба. До момента той се държи от Люка Ернандес, за който бяха платени 80 млн. евро на Атлетико Мадрид. 

The supervisory board has already agreed to spend a new club record fee for a new striker [, ]
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР