Жена е пострадала при тежка катастрофа в Монтана през уикенда,

...
Жена е пострадала при тежка катастрофа в Монтана през уикенда,
Коментари Харесай

Спасители режат ламарини, за да извадят жена след страшен екшън в Монтана

Жена е потърпевша при тежка злополука в Монтана през уикенда, оповестява BulNews.bg. Наложило се спасители да я вадят отдолу под смачканите ламарини на возилото й, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал малко след 18 часа в събота на ул. „ Сирма Войвода “. 50-годишната Б.Б. от Монтана карала лекия си автомобил „ Фиат Пунто “. При кръстовището с улица „ Диана “ обаче дамата не се огледала и лишила преимуществото на приближаващ откъм бензиностанция „ Шел “ „ Нисан Примера “, ръководен от 54 годишния монтанчанин А.А.

Двете коли се сблъскали грубо, при което дамата се наранила тежко. Тя останала заклещена със строшен таз отдолу под ламарините на автомобила си. На мястото е извикан екип на „ Специализирани оперативни действия “, който съумял да измъкне потърпевшата. Тя е настанена в монтанската болница, като заплаха за живота й няма. Водачите са тествани за приложимост на алкохол, като пробите са негативни, споделиха още от полицията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР