Жена, чиито останки били открити от чикагската полиция във фризер

...
Жена, чиито останки били открити от чикагската полиция във фризер
Коментари Харесай

България ги раздели запоследно! Откриха мъртвото и тяло във фризер. Съпругът в шок

Жена, чиито остатъци били открити от чикагската полиция във фризер в апартамент в предградието Уест Ридж, е била омъжена за българин. Той към момента е в България, а брачната половинка му също неотдавна се е върнала от посещаване у нас. Властите в Съединени американски щати не оповестяват публично нейното име. В Уест Ридж тя имала интернат, в който отдавала жилища чартърен. Именно в едно от жилищата разкрили елементи от тялото й – нарязани и поставени в камерата. Неин наемател се тормозил, че дълго време дамата липсвала. Той се обадил в полицията и униформените пристигнали на адреса на North Washtenaw Avenue в понеделник вечерта. Те почнали да го разпитват, а той обяснил, че един от наемателите бил с проблематично държание и всички се страхували от него.
Именно и той бил забелязан последно с жертвата. Съседът се тормозил, че другият наемател може да й е направил нещо. Полицаите вземат решение да претърсят жилището и откриват останките на дамата, прибрани във фризера Съседите разказали още, че видели проблематичният наемател, който дружно с водач на репатрак изнасят тежка чанта. Именно водачът дава идната диря на управляващите. “Шофьорът ни сподели къде е и че мъжът, който вози, го заплашил с нож. Полицаите отишли на място и арестували мъжа. ”, сподели на брифинг основният детектив в полицията в Чикаго Брендън Динихан. Полицаите отишли на Forest Beach и разкрили още кофа за отпадък, в която имало още остатъци и кървави парцали.
Разследващите съумели да открият водача на репатрака, който е задържан, написа bg-voice. Той обаче се оправдал, че оказал помощ на чужд за него мъж за боклука, откакто бил застрашен с нож. Това заяви Брендън Динихан основен детектив в полицията в Чикаго. Съседите на жертвата описват, че тя е била доста обичана в квартала. Винаги пособия на всички, изключително на дами в потребност. Прекарвала и доста време с кучето си, чиито остатъци най-вероятно са открити в кофата за отпадък. Тя свирела и на пиано в две църкви. Все още обаче няма повдигнати обвинявания на задържания наемател.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР