Жена благодари на родни полицаи, помогнали на съпруга ѝ, който

...
Жена благодари на родни полицаи, помогнали на съпруга ѝ, който
Коментари Харесай

Шофьор припадна, помогнаха му полицаи СНИМКИ

Жена благодари на родни служители на реда, помогнали на брачна половинка ѝ, който примрял.

Благодарственото писмо по случай празника на полицията е получено в ОД на МВР-Хасково.

Емилия Стефанова благодари на двама служители на реда за отношението към нея и потърпевшият ѝ брачен партньор. Писмата ѝ са адресирани до министъра на вътрешните работи и до шефа на Областната дирекция.

В тях тя изрича признателност за деликатното и човешко отношение, което са положили младши инспекторите Петър Динков Петров и Петър Атанасов Петров. Тя споделя, че на 21 септември по време на работа на мъжа ѝ, работещ като таксиметров водач, му е прилошало и изпаднал в безсъзнание, оповестиха от полицията.

На мястото пристигнала кола за спешна помощ и полицейския патрул, които оказали първа помощ на Стефан Стефанов. След като лекарският екип е отвел потърпевшият в болничното заведение, двамата служители на реда са позвънили на брачната половинка, с цел да я уведомят, погрижили се за автомобила му и я изчакали, с цел да ѝвръчат ключовете на колата, в които имало персонални документи.

Емилия Стефанова приключва писмото си, изразявайки цялото почитание на фамилията си за оказаното подпомагане, поддръжка и съпричастност към полицейските чиновници и употребява празника на полицията, с цел да ги поздрави.

„ Този случай ме изпълва с религия и вяра, както за бъдещето на българската полиция, по този начин и на страната ни ”, написа тя.

Снимки: ОД на МВР-Хасково 



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР