Жена без ръце иска да стане Мис Мексико. 24-годишната Ана

...
Жена без ръце иска да стане Мис Мексико. 24-годишната Ана
Коментари Харесай

Жена без ръце иска да стане Мис Мексико - slava.bg

Жена без ръце желае да стане Мис Мексико. 24-годишната Ана Габриела Молина счита да се яви на конкурс за хубост във Веракрус, щат в Мексиканския залив. Ако го завоюва, ще продължи напред за огромната конкуренция.

24-годишната студентка по логика на психиката желае да даде образец на доста девойки, които се тормозят да поддържат връзка поради физическите си недъзи.
„ Успях да преодолея всичко, което ми се случваше през целия ми живот, и с това ще се оправя “, разяснява хубавицата, която не крие, че срещнала някои компликации, когато кандидатствала за присъединяване в Мис Веракрус, който ще се организира през март.

След като стартира да следва, Молина добива повече самочувствие и взема решение да оказва помощ на хора, които имат увреждания и мъчно се социализират в обществото.
„ Когато се събудя и се погледна в огледалото, го виждам, там е. Това е моето тяло, само че аз пребивавам с него към този момент 24 години и за мен това не е кусур. Чувствам се като всеки естествен човек и пребивавам като него “, разяснява тя.

Това, че няма ръце, не пречи на Ана да наподобява добре. Тя върви на гримьор, коафьор и с годините е привикнала да борави с мобилен телефон посредством особено приспособление.

Ако завоюва Мис Веракрус, Молина ще се бори за купата Мис Мексико през юни тази година.

Жената към този момент има няколко изяви на стилния подиум, с които желае да даде ентусиазъм на доста дами, които не имат вяра в своята естествена хубост и се борят със стандартите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР