Жена беше отвратена от поведението на някои родители на новогодишно

...
Жена беше отвратена от поведението на някои родители на новогодишно
Коментари Харесай

Жена, `отвратена` от поведението на родителите, докато децата им играеха в съседната стая

Жена беше отвратена от държанието на някои родители на новогодишно празненство, до момента в който децата им играеха в стаята до техните - и обсъждаха да се обаждат на обществените служби.

Потребителят на обществените медии се обърна към Mumsnet, с цел да разкрие, че е била един от приятелите, поканени на събитието, и е довела брачна половинка си със себе си, с цел да й прави компания, до момента в който други купонджии вземат решение да водят дребните си деца. На бездетната жена са били предлагани питиета и кокаин, което тя намира за изцяло недопустимо.

След като напусна празненството, тя попита дали би трябвало да се обади на обществените служби, с цел да проверяват безотговорното родителство, а по-късно потърси съвет по отношение на родителството платформа. Тя твърди, че е не запомнила, че няколко купонджии постоянно са се промъквали в банята през цялата нощ, което я е карало да се усеща „ извънредно неловко “.

Двойката бяха единствените двама от групата, които не участваха в приемането на опиати и напуснаха празненството по-рано от възнамерява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР