Жена беше осъдена в петък за заговор за убийството на

...
Жена беше осъдена в петък за заговор за убийството на
Коментари Харесай

Жена, осъдена за заговор за убийство, прикриване, през 2019 г. изчезване на майка от Кънектикът

Жена беше наказана в петък за скрит план за убийството на изчезналата майка на пет деца Дженифър Дулос, която изчезна от богат анклав в Кънектикът през 2019 година и в никакъв случай не е била открити.

Прокурорите споделиха, че Мишел Троконис, на 49, е помогнала на тогавашния си другар, Фотис Дулос, в заговора му да убие отчуждената си брачна половинка и да го прикрие.

Докато правосъдните заседатели бяха интервюирани що се отнася до това дали са съгласни с присъдата, Троконис седеше с наведена глава и плачеше, до момента в който един от нейните юристи я разтриваше по гърба. По-късно тя отпусна глава на масата и се чу да ридае.

Властите считат, че Фотис Дулос е умъртвил Дженифър Дулос, до момента в който са се борили между тях в процедури за бракоразвод и настойничество над деца. Фотис Дулос се самоуби през януари 2020 година, малко откакто беше упрекнат в ликвидиране. Той отхвърли обвиняванията.

50-годишната Дженифър Дулос изчезна на 24 май 2019 година, откакто остави петте им деца на учебно заведение. По това време тя живееше с децата в Ню...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР