Желязната лейди на ДБ Антоанета Цонева събра симпатизанти в колоритното

...
Желязната лейди на ДБ Антоанета Цонева събра симпатизанти в колоритното
Коментари Харесай

Нова мода: Антоанета Цонева отсвири предизборното кебапче, черпи с ашуре

Желязната лейди на Демократична България Антоанета Цонева събра симпатизанти в колоритното градче на Западните Родопи – Сърница. Дясната активистка прояви въображение и реши да почерпи локалните с известния ориенталски специалитет домашно ашуре.

Цонева замени сладка приказка с локалните и изясни, че хората са недоволни, че нито един властник не идвал на тяхна територия.

С необикновената самодейност обаче Цонева стана обект на прицел на иронични десни. Бившият наследник водач Борис Марков пусна доза седесарски жлъч към тогавашните сътрудници на сините.

Антоанета Цонева извади тежката артилерия и удря непосредствено в сърцето гласоподавателя. Черпи с ашуре на площада в Сърница. Това може да обърне хода на акцията и е доста самоуверено. Защото, в случай че стартира акция с кето мъфини в Меден Рудник да вземем за пример, доста е евентуално да ги набият целия екип за лигавщини още с анонса, подразни хората на Христо Иванов Марков.

Това с ашурето в Сърница е доста въображаемо, не е ей по този начин халтурка какво да сготвим. Кебапчета е едно, ашуре е нещо радикално друго. Кебапчето е грозно, ашурето е финес!, подигра се на предизборната кулинария на Демократична България някогашният началник на сините.

 

 

 

 
ТЕМА преди 44 минути 793 преди 2 часа 936 преди 23 часа 1931
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР