Желанието на западните държави да победят Русия днес придоби много

...
Желанието на западните държави да победят Русия днес придоби много
Коментари Харесай

Патриарх Кирил: Всяко желание да се унищожи Русия би означавало края на света

Желанието на западните страни да победят Русия през днешния ден закупи доста рискови форми, само че всеки опит за реализирането му ще значи края на света. Това мнение изрази Патриархът на Москва и цяла Русия Кирил след литургията в Богоявленската катедрала в Елохово, оповестяват съветски медии.

" Днес има огромни закани за света, нашата страна и целия човешки жанр. Желанието да победим Русия през днешния ден е приело доста рискови форми. Молим се на Господ да просвети безумците и да им помогне разберете, че всяко предпочитание да се унищожи Русия ще значи края на света ", сподели още той.

Патриархът добави, че Русия има мощни оръжия и е обитаема с доста мощни хора, които постоянно са били стимулирани да побеждават. Според него през днешния ден „ някои луди “ имат визия, че Русия може да бъде победена или преформатирана в сегашните условия, т.е. на нейните поданици могат да бъдат наложени избрани нови полезности, които „ даже не могат да се нарекат полезности “.

„ Днес е толкоз обезпокоително време, само че ние имаме вяра, че Господ няма да остави съветската земя, че Русия ще има сили, в случай че е належащо, да отбрани земята и народа си. Е, дай Боже това не стигайте до такава кавга, с цел да сдобри Господ всички, да успокои и да помогне на всички да работят дружно, с цел да създадем света по-добър “, разяснява още патриархът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР