Желанието на националния селекционер Георги Дерменджиев е да има контрола

...
Желанието на националния селекционер Георги Дерменджиев е да има контрола
Коментари Харесай

Генералната репетиция на националите ще е в началото на февруари

Желанието на националния селекционер Георги Дерменджиев е да има контрола на "трикольорите " при започване на годината, с цел да може да има една генерална инспекция преди плейофите в Лигата на Нациите, които може да ни дадат квота за Евро 2020.

И БФС стартира да реди такава инспекция за националите, като стана ясно, че тя е гласена за началото на февруари. Почти несъмнено тя ще е в турския курорт Анталия, тъй като по това време на годината огромна част от тимовете ни ще са на подготовка там.

Селекционерът Георги Дерменджиев желае да види положението главно на футболистите от Първа лига, които тогава ще са в зимна пауза, оповестява вестник "Тема Спорт ". ФИФА няма публична дата тогава, тъй че може да има и отказали клубове да пуснат играчите си.

Интересното е, че ЦСКА е възнамерявал лагерите си в Испания, а Левски може да е в Кипър. България към този момент е играла такива контроли и е правила къси лагери в Турция през зимата. Подобни дуели имаше с Румъния (0:0) и с Естония (2:2).

От централата към момента са в начален стадий на договарянията с другите федерации. Възможно е и съперникът да не е европейски, прецизира изданието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР